We geven 10% korting aan alle nieuwe klanten

Kortingscode automatisch toegepast bij afrekenen

elektrische tandenborstel

INTRODUCTIE:

SMYLE SONIC ELEKTRISCHE
TANDENBORSTEL

✓ Opzetborstels gemaakt van bamboo

✓ Maar 3 keer per jaar opladen

✓ Levenslange garantie met Smyle Refill

Pre-order ‘m nu en krijg 20% Early Bird-korting

✓ Leverbaar begin december
✓ Maar 500 beschikbaar

POSITIVE
VIBRATIONS

FOR FUTURE
GENERATIONS

elektrische tandenborstel
 1. The Smyle Sonic tandenborstel
 2. Bamboe opzetstuk
 3. USB charging station
 1. Duurzame bamboe opzetborstels
 2. Maar 3 keer per jaar opladen
 3. Met 5 superslimme poetsstanden
 4. 2-minute timer
Inhoud wissel

Met Smyle refill plan krijg je iedere 4 maanden 2 verse opzetborstels, zodat je altijd een verse opzetborstel hebt. Samen met het Smyle refill plan krijg je levenslange garantie. je hoeft dus nooit meer een nieuwe tandenborstel te kopen. 

Wil je liever zonder Smyle refill bestellen, dat kan en krijg je van ons 2 jaar garantie. 

elektrische tandenborstel

HYGIENIST & ENVIRONMENTALIST APPROVED BRISTLES

Zachte borstelharen die je gebit grondig reinigen. Gemaakt van castor olie can de castor boom. 100% biologisch afbreekbare en duurzaam bamboe opzetstukjes.

Door te kiezen voor deze bamboe opzetborstels gebruik je 88% minder plastic dan met een gewone opzetborstel.

SUPERPOWERS

TOT 38.000 SONISCHE
TRILLINGEN PER MINUUT

SUPERPOWERS

TOT 38.000 SONISCHE
TRILLINGEN PER MINUUT

elektrische tandenborstel

PLASTIC-VRIJ VERPAKKING

Geheel zonder plasticverpakkingen word de tandenborstel CO2 neutraal naar je opgestuurd. 

elektrische tandenborstel

3 KEER PER JAAR OPLADEN

1 charge = 4 maanden poetsen

LEVENSLANGE GARANTIE

De laatste tandenborstel die je ooit zal kopen. 

80% van de mensen die een nieuwe elektrische tandenborstel kopen, doen dit omdat de batterij stuk is. Als je deelneemt aan ons navulprogramma, krijgt u ook levenslange garantie.

✓ Leverbaar begin december
✓ Maar 500 beschikbaar

WAT ONTVANG JE?

elektrische tandenborstel

 

 1. The Smyle Sonic tandenborstel
 1. Opzetborstel van bamboe
 1. Oplader
elektrische tandenborstel

Geheel plastic-vrije verpakking

PRE-ORDER NOW

Dit is de volgende stap in elektrisch poetsen en jij krijgt de kans om er eentje met 20% Early Bird korting te bestellen!

Met abonnement: €69
Zonder abonnement €89  

Hoe werkt het?

   Betaal  €30,- aan

   Je ontvangt een bevestigingsmail

–   In de eerste week van december kun je de brush bestellen. en leveren we hem binnen 2 dagen. (ruim voor kerst)

✓ Levenslange garantie met ons refill abonnement
✓ Maar 500 beschikbaar

SMYLE IN DE MEDIA

"Je maakt meer impact als je ervoor zorgt dat iedereen een klein beetje bewuster leeft."
"Poetstabletten moeten de norm worden"
"Tandpasta-tube = Smyle."
"Handig om mee te nemen op reis en goed voor de natuur."
Previous
Next

DUURZAME SAMENLEVING

Smyle verandert niet alleen de wijze waarop tandpasta is gemaakt en wordt verpakt.

Smyle wil ook sociaal duurzaam zijn. Daarom werken we samen met Pantar en Meesterwerk, twee sociale werkplaats bedrijven.

We steunen ook de voedselbanken, omdat tandpasta normaal geen deel is van de voedselboxen die zij uitdelen aan mensen in nood.

ONZE RESULTATEN

We hebben per 1 november 2022 meer dan 960.000 plastic verpakkingen bespaard.

Er is al meer dan 60 miljoen maal met Smyle gepoetst.

We hebben meer dan 50.000 terugkerende klanten.

We zijn erin geslaagd in de grootste supermarkten en drogisterijen beschikbaar te komen. We kunnen nu in meer dan 1800 verkooppunten gekocht worden.

VOLGENDE STAPPEN

Het vroeg veel voorbereiding, maar we kunnen het proces voor certificering voor organisch keurmerk Natrue starten. 

We hebben ook samen met een onafhankelijke auditor een self assessment gedaan voor B-Corp en daar kwamen we glansrijk doorheen! We staan nu op hun wachtlijst en wachten tot we door hen geaudit kunnen worden.

We zijn een community-based merk, daarom gaan we door met onze klanten bevragen over wat we kunnen doen om te verbeteren en welke nieuwe smaken en producten we gaan ontwikkelen.

ONS COMMITMENT NAAR JOU

Duurzame impact

Blije klanten

Goede rendementen

Wij zorgen goed voor onze medewerkers (want gelukkige collega’s zorgen voor tevreden klanten)

En total commitment!

VRAGEN?

60% van alle nederlanders poets elektrisch. De huidige elektrische tandenborstel markt is verre van duurzaam en daarom heeft Smyle gekekene hoe kunnen we ervoor zorgen dat we een van de beste en meest duurzame elektrische tandenborstel maken? 

 • Je hoeft nog maar 4 keer per jaar op te laden
 • De opzetstukjes zijn van bamboe
 • Abonnees krijgen levenslange garantie
 • Soepele precisiereiniging voor de beste mondverzorging

Onze impact cijfers

 • Meer dan 860.000 Plastic tandpasta tubes in totaal bespaard
 • Meer dan 53 miljoen duurzame Smyle tabs verkocht
 • Meer dan 50.000 klanten met een gemiddelde rating van 4,8 sterren
 • 60% van alle klanten zijn recurring klanten

 

Wil je meer weten? Stuur dan een email naar [email protected]

Je kunt binnenkort een certificaat van een aandeel kopen in Smyle. Een certificaat van een aandeel maakt je als investeerder mede-eigenaar van een bedrijf. Wil je hier meer over weten, klik HIER. De certificaten van aandelen geven jou als investeerder ‘economisch recht’ binnen het bedrijf. Dit betekent dat je mede-eigenaar bent en meeprofiteert van de waardestijging, maar ook dat je in de toekomst meedeelt in de dividenduitkering op het moment dat het bedrijf dit uitkeert.

 

Aan certificaten zijn geen stemrechten verbonden. De certificaten zijn gedigitaliseerd op het platform van Broccoli. Door deze digitalisering wordt investeren en verhandelen laagdrempelig zonder tussenkomst van een notaris.

 

Investeren brengt risico’s met zich mee. Investeer dus alleen als je de financiële ruimte hebt om het geld te kunnen verliezen. Daar gaan we natuurlijjk niet van uit, maar we moeten dit wel melden. Als investeerder zijn er geen (toekomstige) verplichtingen of zekerheden benodigd.

Vanaf begin september a.s. kun je investeren en mede-eigenaar worden van Smyle, dit kan al vanaf €250,-. Sinds eind augustus is de campagne informeel gestart onder Smyles eigen community en krijgen jullie de mogelijkheid om certificaten van aandelen te reserveren, welke vanaf begin september verzilverd kunnen worden. Als het animo voor deze reserveringen groter blijkt dan het aantal beschikbare certificaten zal reservering nog steeds mogelijk zijn, er wordt dan gekeken of er eventueel meer certificaten worden uitgegeven. Zeker is dit niet, dus degenen die als eerste op de lijst staan krijgen ook als eerst hun certificaten.

Reserveer daarom zo snel mogelijk je: aandelen!

Smyle gaat een nieuwe fase in als bedrijf. We hebben nu meer dan 50.000 online klanten en we zijn beschikbaar in Nederland in meer dan 1700 winkels. Om als bedrijf de voorziene groei nationaal en internationaal over de diverse verkoopkanalen verder aan te kunnen en ons merk verder uit te bouwen, hebben wij een extra investering nodig. Dit doen wij het liefst met onze eigen community!

Waar besteden we deze investering aan?

 1. Aantrekken key talent
 2. Het verstevigen van onze proces-IT capabilities
 3. Instore / mass media campagnes
 4. Grootschalig inkopen om schaalvoordeel te kunnen realiseren.

Het kapitaal wordt direct geïnvesteerd in de uitbreiding van het bedrijf, zodat Smyle kan door ontwikkelen en uitbreiden, om zo onze doelstellingen te behalen.

Certificaten van aandelen kopen kan vanaf begin september, nadat je daar per mail bericht over hebt gekregen. Je doet dat via het Broccoli platform, check dat HIER.

 

Broccoli is een super-modern platform dat zich focust op duurzame bedrijven met een goed verhaal die hun eigen vermogen kunnen plaatsen, digitaliseren en verhandelen. Wij voelen ons bij hen thuis en zijn daarom met ze in zee gegaan.

Op jouw persoonlijke pagina op het Broccoli platform kun je straks in je dashboard (overzicht) bijhouden hoeveel certificaten (aandelen) je hebt in Smyle. Per transactie krijg je ook een e-mail ter bevestiging van je aankoop en een transactiecertificaat welke fungeert als bewijs. In je account kan je al jouw transacties en details per transactie terugvinden. Op Broccoli worden de digitale certificaten in Smyle ‘Certificaten’ genoemd.

Smyle wil excellente duurzame oral care producten maken en verpakkingen besparen. Zo willen we laten zien dat een bedrijf bouwen dus wel duurzaam kan! We denken daarbij helemaal niet aan verkoop.

Maar mocht verkoop ooit ter sprake komen, dan word jij als investeerder hierin dus meegenomen.

Als Smyle met winst wordt verkocht, deel jij mee in deze winst.

In geval van verkoop zoals hierboven beschreven zullen de certificaten worden teruggekocht door Smyle of de investeerder, tegen de waarde van de overname, en de verkoopprijs krijg je in cash gestort.

Het verschil in de waarde zal het uiteindelijke rendement bepalen. Dit kan zowel negatief als positief zijn, maar Smyle gaat voor impact maken end at betekent groeien en dus ook een waardestijging.

Verkopen van je certificaten van aandelen aan andere investeerders kan na 24 maanden. Tot die tijd zit er een zogeheten ‘time-lock’ op. Na 24 maanden kan je secundair of onderhands verkopen op de Broccoli-marktplaats. Dat betekent dat je jouw certificaten tussentijds aan andere mede-eigenaren te koop kunt aanbieden.

Jij bepaalt de minimale prijs die je wilt ontvangen. Dat doe je anoniem. Kopers kunnen vervolgens anoniem bieden. Als jij een prijs ontvangt waar je blij mee bent dan accepteer je de kopers biedprijs. Bij elk bod ontvang je een e-mail dat er een bod gedaan is. Zodra jij dit bod geaccepteerd hebt, krijgt de koper 24 uur om de betaling af te ronden. De betaling loopt ook via Broccoli en wordt direct doorbetaald (minus de Broccoli transactiekosten van 2,5%, met een maximum van 1250 euro) naar jouw bankrekening zoals vastgelegd in je gebruikersprofiel op het platform.

Door mede-eigenaar te worden van een bedrijf zijn er twee manieren om rendement te behalen. Op basis van de uitkering van dividend (winst) en de waarde van je certificaat. De waarde van je certificaat is het verschil tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs van jouw certificaten.

Hoe hoog het rendement zal zijn, kan nooit met zekerheid gezegd worden. Je stapt in een relatief vroege fase van Smyle in, er staat een sterke basis maar de groei begint nu echt. Als er waarde toegevoegd wordt aan het bedrijf zal dit direct van invloed zijn op de omzet en resultaten en daarmee op de waarde van de huidige certificaten.

De prognose is een minimale verdubbeling van de omzet binnen de komende 2 jaar. Dat zou dus betekenen dat de waarde van jouw investering ook verdubbeld zal worden. Dit is echter een prognose en geen garantie voor de toekomst. Het rendement zou verzilverd kunnen worden door een verkoop op de marktplaats of wanneer Smyle (gedeeltelijk) verkocht wordt aan een derde.

De hoogte van het dividend wordt elk jaar na vaststelling van de jaarcijfers bepaald. Het bestuur besluit of de winst wordt uitgekeerd als dividend of dat deze wordt geherinvesteerd. Het verwachte dividendrendement voor de komende drie jaar is daarmee dus erg lastig in schatten, zeker omdat Smyle samen met jullie als mede-eigenaren nog lang niet uitgegroeid is.

Nee. Het platform Broccoli rekent 2,5% transactiekosten. De verkoper, in dit geval Smyle, betaalt deze transactiekosten.

 

Als je zelf besluit om na 24 maanden je certificaten te gaan verkopen, betaal jij als verkopende partij de transactiekosten. Dan betaal jij dus 2,5% met een maximum van €1250 per transactie over je verkoop. De koper betaalt wederom niets.

Verder rekent Broccoli geen kosten aan gebruikers en accountholders.

Nee. Broccoli vraagt geen bewaarkosten, andere kosten, zekerheden of verplichtingen.

 

Wat betreft aansprakelijkheid; die is er niet voor jou. Als je investeert, koop je één of meer certificaten van Smyle. Daarin ben jij letterlijk uitgesloten van aansprakelijkheid. Certificaathouders die nu investeren kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor wat dan ook, wanneer dan ook.

Het platform van Broccoli biedt de mogelijkheid om op ieder moment van de dag een export te draaien van jouw transactie(s) (investering).

 

Op 1 januari van het nieuwe jaar kun je ook een jaaroverzicht exporteren vanuit Broccoli. Dit biedt een overzicht van hoe veel certificaten je hebt in welk bedrijf en tegen welke waarde. Deze informatie zou je bijvoorbeeld voor je eigen administratie of belastingaangifte kunnen gebruiken. Voor vragen met betrekking tot administratie kun je terecht bij [email protected]

De waarde van de certificaten valt in Box 3 (vermogen). In box 3 geldt een zogeheten heffingsvrije vermogensvoet van minimaal € 50.650 in 2022 (en € 101.300 als je een fiscale partner hebt). Zie ook deze link. Als de waarde van de certificaten boven het heffingsvrije vermogen uitkomt, zul je hier belasting over moeten betalen. Dit is 30% over het gemiddelde rendement. Hoeveel het gemiddelde rendement is, hangt af van in welke schijf je met jouw vermogen valt (dat boven het heffingsvrije deel uitkomt). Op de website van de Belastingdienst vind je hier meer over.

Dat kan zeker. Maak in eerste instantie op het Broccoli-platform een gebruiker aan onder je persoonlijke naam. Betaal bij de investering met je zakelijke bankrekening, later kun je in het platform van Broccoli jouw gegevens over zetten naar de geïnvesteerde vennootschap. Bij vragen kun je contact opnemen met [email protected]

 

Belastingtechnisch hangt het van je situatie af. Algemeen genomen is de opbrengst van je belegging belastbaar binnen de vennootschapsbelasting. Zowel ontvangen dividenden als gerealiseerde meerwaarde vormen belastbare inkomsten voor de B.V. en worden belast met vennootschapsbelasting.  Deze vennootschapsbelasting bedraagt in 2022 15% tot een winst van € 395.000, daarboven 25,8%. 

Bij de uitkering van de dividenden wordt dan ook voorheffing ingehouden die als voorschot op de verschuldigde vennootschapsbelasting verrekend kan worden. 

Ja. De STAK (Stichting Administratie Kantoor Smyle) is een Nederlandse entiteit, opgericht en gepasseerd bij het Notariaat Schut van de Ven te Amsterdam en valt onder de Nederlands wetgeving. De investeringsronde van Smyle wordt aangemeld bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit document wordt later gedeeld op het Broccoli platform, waar je deze kunt downloaden. Vanaf begin september zal deze beschikbaar staan. Neem deze door voordat je investeert.

Jazeker, dat is geen probleem. Het beste kun je dit doen via de Engelse pagina, zie ook https://www.wesmyle.nl/invest

Jazeker, dat is geen probleem. Het beste kun je dit doen via de Engelse pagina, zie ook https://www.wesmyle.nl/invest

Ga naar de volgende pagina en laat HIER je gegevens en vragen achter .

Normaliter kan dit niet, maar neem aub contact op via [email protected], dan lopen we er samen doorheen.

Nee, dit is niet bindend. Je zit nergens aan vast. Je krijgt met een reservering als eerste de gelegenheid om je reservering te formaliseren. Doe je dit niet, dan vervalt de reservering ook weer.

Dit is nog niet bekend. Het is sowieso nog niet bekend of we een volgende sharefundronde gaan doen. Maar mochten we nog extra kapitaal gaan ophalen, dan doen we dit bij voorkeur samen met onze crowd!

Dat is simpel, zodra er een nieuwe sharefunding start, dan updaten we je per mail zodra dit gebeurt. Jij kunt dan als eerste aandelen bemachtigen! 

STOP WASTING, START SAVING

Elk jaar eindigen 1.5 miljard tandpastatubes in onze vuilnishopen en oceanen.

Help jij mee dit voorkomen?

#SAYNOTOTUBES

0

plastic tubes bespaard tot nu toe

Copyright @ 2023, Smyle.

0
  Mijn Winkelwagentje
  Winkelwagen is leeg