4.745.049 PLASTIC TUBES & BORSTELS BESPAARD. JOIN ONZE MISSIE.

Waarom de Elektrische Tandenborstel van Smyle?

Ontdek met de Sonische Elektrische Tandenborstel van Smyle een nieuwe effectieve en duurzame poetservaring. Met maar liefst 5 verschillende poetsstanden en een lange batterijduur. De ultieme gepersonaliseerde reiniging speciaal voor jouw gebit!

BETERE MONDGEZONDHEID

Verwijder meer tandplak, voor een stralende glimlach

BATTERIJDUUR

Poets tot 3 maanden op 1 x laden.

DUURZAAM

Onze opzetborstels zijn van bamboe, dit scheelt tot 88% plastic.

60 DAGEN PROBEREN EN LEVENSLANGE GARANTIE

Probeer 60 dagen, blijvende garantie inbegrepen.

ELEKTRISCHE TANDENBORSTELS

Sonische Elektrische Tandenborstel

Blauw, wit & zwart

Bamboe Opzetborstels Philips Sonicare®

4 stuks

Smyle Elektrische Opzetborstels – 4 stuks

4 stuks

HOE GEBRUIK JE DE SONISCHE ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL?

Haal het beste uit de Sonische Elektrische Tandenborstel van Smyle. Kauw een tandpasta tablet fijn in je mond, kies een poetsstand uit die bij jou past en zet de elektrische tandenborstel maar aan! Beweeg de borstel zachtjes over je tanden en tandvlees voor een stralend resultaat!

NOG
VRAGEN?

WE HELPEN JE GRAAG!

HIER ZIJN EEN AANTAL FAQ’S:

Wat is een sonische elektrische tandenborstel?

Een sonische elektrische tandenborstel is een geavanceerd type elektrische tandenborstel dat sonische technologie gebruikt om je tanden en tandvlees extra goed schoon te maken.In tegenstelling tot de meeste elektrische tandenborstels, die roterende of oscillerende bewegingen gebruiken om de tanden te reinigen, trillen de borstelharen van een sonische tandenborstel op hoge frequentie (38.000 vibraties per minuut) om de tandplak en vuil van je tanden te verwijderen.

Wat zijn de voordelen?

Een gezonde mond begint bij de juiste mondverzorging en hierbij speelt het poetsen van onze tanden een belangrijke rol. Dit kan natuurlijk handmatig, maar wist je dat uit onderzoek is gebleken dat elektrisch poetsen effectiever werkt? Mensen die elektrisch poetsen, blijken namelijk gezonder tandvlees te hebben en minder gebitsproblemen in het algemeen. Dit zijn de voordelen onze tandenborstel en elektrische tandenborstels in het algemeen: Een grondige reiniging: Elektrische tandenborstels maken snellere en effectievere bewegingen dan handmatige tandenborstels, waardoor ze meer tandplak en vuil wegpoetsen. Dit betekent dat je tanden goed grondig worden gereinigd en je mond dus gezonder blijft. Dit is de grootste reden waarom elektrisch poetsen beter is! Beter toegang op moeilijke plekken: De borstelkoppen van deze tandenborstels zijn speciaal ontworpen om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plekken. Met een gewone handtandenborstel kom je hier namelijk stukken moeilijker bij! Minder druk en moeite: Door de hoge snelheid van de borstelkop hoef je minder druk uit te oefenen bij het poetsen, wat helpt de tandvlees te beschermen. Doordat de tandenborstel deze trillingen zelf al uitvoert, is het meeste werk eigenlijk al voor je gedaan. 5 verschillende poetsstanden Om jouw mondgezondheid naar een nog hoger niveau te tillen, heb je naast al deze voordelen keuze uit 5 verschillende poetsstanden: clean, whitening, polishing, mild en sensitive. Elke poetsstand heeft zo zijn eigen functie, waardoor jij je mondverzorgingsroutine kan optimaliseren aan de van je eigen voorkeuren en behoeftes.

Hoe werkt de tandenborstel?

Een kind kan de was doen: het gebruik van een sonische elektrische tandenborstel is niet veel anders dan handmatig poetsen. Het is wel belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier gebruikt om de beste resultaten te krijgen. Stap 1: Stop een tandpasta tabletje van Smyle in je mond en kauw hem fijn. Stap 2: Zet de borstel aan op jouw gewenste poetsstand en plaats de borstelkop tegen je tanden. Begin aan de buitenkant van de achterste tanden van je bovenkaak en werk langzaam naar voren. Doe hetzelfde aan de binnenkant. Stap 3: Beweeg de borstel zachtjes in kleine cirkelvormige bewegingen over het oppervlak van je tanden. Vermijd te veel druk, omdat dit schade aan je tandvlees kan veroorzaken. Stap 4: Poets ook je tong om een slechte adem te voorkomen, of gebruik een tongschraper die hier speciaal voor is gemaakt. Stap 5: Spoel je mond en de borstel grondig af met water en zet dan de borstel uit. Volg deze stappen om op de juiste manier te poetsen met een elektrische tandenborstel.

Hoe maak ik de elektrische tandenborstel schoon?

Voor het behoud van topprestaties en een optimale levensduur van de Smyle tandenborstel, volg je deze eenvoudige stappen voor reiniging en onderhoud: Spoel de borstelkop grondig af met koud water na elk gebruik. Dit helpt tandpastaresten en ziektekiemen effectief te verwijderen, waardoor je elke poetsbeurt weer fris begint. Laat de tandenborstel na het spoelen rechtop staan om volledig te drogen. Hierdoor voorkom je vochtige omstandigheden die de groei van bacteriën kunnen bevorderen. Een droge borstel is een gezonde borstel! Voor een diepere reiniging kun je de borstelkop regelmatig losmaken en grondig schoonmaken volgens de instructies in de gebruikershandleiding. Berg je Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel op een schone en droge plaats op, bij voorkeur in een houder die goede ventilatie biedt. Extra tips voor goed onderhoud! Vervang de opzetborstel van je tandenborstel regelmatig; het liefst zo ongeveer om de 3 maanden Zorg bij het schoonmaken van de opzetborstel ervoor dat alle tandpastaresten eruit gespoeld worden Bewaar de tandenborstel niet in een doosje; dit kan namelijk bacteriën vasthouden en bevorderen Bewaar de tandenborstel altijd rechtop Houd je tandenborstel altijd uit de buurt van andere tandenborstels; bacteriën kunnen namelijk heel makkelijk overgedragen worden door andere tandenborstels Deel daarom ook nooit je tandenborstel met een ander, ook niet je partner Houd hem uit de buurt van het toilet

Hoe laad ik hem op?

Om je Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel op te laden, volg je deze eenvoudige stappen: Batterijstatus controleren: Het acculampje aan de voorkant geeft de batterijstatus aan. Wanneer het lampje begint te knipperen, betekent dit dat de batterij bijna leeg is en het dus tijd is om op te laden. Opladen met duurzaamheid in gedachten: Bij normaal gebruik, waarbij je twee keer per dag ongeveer 2 minuten poetst, kun je met 3-4 oplaadbeurten een heel jaar poetsen. Voor het beste resultaat raden we aan om de tandenborstel tussen oplaadbeurten een dagje aan de oplader te laten. Oplaadmogelijkheden: Je kunt je tandenborstel opladen met de bijhorende oplaadstekker, maar dit kan ook met die van je telefoon, of zelfs de USB-poort van je laptop. Sluit de usb-stekker van de Smyle charging base aan op een beschikbare USB-poort of adapter die dezelfde aansluiting heeft. Duurzaamheid en gebruiksgemak De Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. Door de batterij efficiënt te gebruiken en op te laden, kun je langdurig van de voordelen van deze tandenborstel genieten terwijl je een positieve impact op het milieu hebt.

Wat zijn de 5 verschillende poetsstanden?

Het verzorgen van je tanden en het behouden van een gezond gebit is misschien niet de meest plezierige taak, maar wij proberen het iets aangenamer te maken met deze vijf verschillende poetsstanden van de sonische elektrische tandenborstel van Smyle!

Clean
De eerste stand is de ‘’clean’’ stand, perfect voor algemeen gebruik. Je hoeft deze stand slechts één keer per avond te gebruiken. Het is een uitstekende manier om je tanden gezond en schoon te houden.

Whitening
Als je je tanden aan de voorkant extra wilt verzorgen, kun je onze ‘’whitening’’ stand proberen. Deze stand is speciaal ontwikkeld om je voortanden te reinigen en is ideaal voor mensen die graag stralend witte voortanden willen behouden. Voor de beste resultaten kun je deze stand een keer ‘s ochtends en een keer ‘s avonds gebruiken.

Polishing
Heb je last van vlekken op je tanden? Dan is de ‘’polishing’’ stand perfect voor jou! Deze stand is namelijk ontworpen om tandvlekken te verminderen en is bijzonder geschikt voor mensen met thee- of koffie vlekken op hun tanden. Voor de beste resultaten kun je deze stand 3-4 keer per week gebruiken, een keer ‘s ochtends en een keer ‘s avonds.

Mild
Als je overstapt van een analoge of ouderwetse elektrische tandenborstel, is de ‘’mild’’ stand ideaal om zachtjes je tandvlees te masseren en toch een uitstekende reiniging te bieden.

Sensitive
Voor degenen die nieuw zijn in het gebruik van een sonisch model is er de ‘’sensitive’’ stand. Deze stand is ontworpen om zacht en gemakkelijk te gebruiken, zodat je kunt wennen aan de trillingsfrequentie van de elektrische borstel. Gebruik deze stand totdat je comfortabel bent met vibraties.

Tip: verander de stand van de tandenborstel niet te vaak. Laat je tanden eerst even wennen aan de trillingsfrequentie van elke stand, zodat je de beste resultaten ermee kunt behalen!

Hoe werkt het Smyle abonnement?

Het Smyle abonnement biedt ultiem gemak! Elke 4 maanden krijg je 2 nieuwe bamboe opzetborstels thuisgestuurd, per 2 maanden 1 nieuwe opzetborstel. Vergelijkbaar met ons tandpasta tabletten abonnement dus. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken of bang te zijn dat je opzetborstels op zijn. Tijd en moeite besparen? Het abonnement is een match!

Hoe vaak moet ik de opzetborstels vervangen?

Om optimale resultaten te behouden, raden we aan om de opzetborstel van je tandenborstel ongeveer elke 3 maanden te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je altijd profiteert van een effectieve en hygiënische poetservaring. Na verloop van tijd kunnen opzetborstels namelijk hun effectiviteit verliezen en kan de kwaliteit van de poetservaring verminderen. Door regelmatig te vervangen, blijf je genieten van een frisse en grondige reiniging, waardoor je mondverzorging optimaal blijft. Onthoud dat een goede mondverzorging begint met de juiste producten en het vervangen van opzetborstels volgens deze richtlijnen draagt bij aan een stralende glimlach en gezonde mond.

Wat doe ik met mijn versleten bamboe opzetborstels na gebruik?

Je vermindert het plasticgebruik al met 88%! Maar er is een klein plastic element in de borstel dat momenteel niet volledig recyclebaar is. Voorlopig moeten de opzetstukjes bij het restafval worden gedaan. We zetten ons in om hiervoor een alternatieve oplossing te vinden!

Is de elektrische tandenborstel te gebruiken bij gevoelige tanden of tandvlees?

Absoluut! Onze elektrische tandenborstel is perfect geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees. Dankzij de speciale poetsstanden, zoals 'mild' en 'sensitive', kun je een zachtere en aangepaste poetservaring krijgen. Deze standen verminderen de intensiteit van de trillingen, waardoor je comfortabel kunt poetsen zonder ongemak. Of je nu gevoelige tanden hebt of last hebt van gevoelig tandvlees, onze tandenborstel biedt de zorg die je nodig hebt voor een effectieve en toch zachte reiniging. Geef je mond de aandacht die het verdient met onze Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel, ongeacht je gevoeligheidsniveau!

0
  Mijn Winkelwagentje
  AL 4.745.049 PLASTIC TUBES BESPAARD!
  Winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Bon gebruiken