We geven 10% korting aan alle nieuwe klanten

Kortingscode automatisch toegepast bij afrekenen

Frequently Asked Questions

Smyle Abonnement

Dit is super simpel: stuur ons een mail naar [email protected] en wij passen dit direct voor je aan. 

Jazeker, je kunt het op elk gewenst moment  stopzetten of opzeggen. Ga naar Mijn Account en je kunt dit daar doen.

Met onze Smyle Abonnement service krijg jij jouw Smyle producten elke vier maand gratis thuisbezorgd. Zodat jij nooit zonder komt te zitten!

Bij de eerste bezorging krijg je een sachetje met 28 tabs en een klein travel kitje om te tabs in op te slaan en een kaartje waarop je kunt zien hoe je er gebruik van kunt maken. Genoeg om het twee weken te proberen! Na 14 dagen krijg je daarna automatisch twee refill verpakkingen en ons coole glazen opslagflesje. Met de twee refill verpakkingen heb je een voorraad die groot genoeg is voor vier maand twee maal per dag poetsen.

Bij elke volgende automatische bezorging, krijg je weer twee refill verpakkingen, elke keer weer een voorraad voor 4 maand poetsen.

Als eerste: je bespaart er 25% mee t.o.v. los kopen. En als je voor meer mensen in je huishouden een abonnement neemt, dan kan dit oplopen tot 40%, oftewel €4.49 per persoon.

Een abonnement is verder super makkelijk, je zit namelijk nooit zonder tandpasta.

Je hebt geen bezorgkosten en je krijgt een gratis coole opslagfles en een travel kitje voor in je badkamer. En gedurende onze service zullen we je blijven verrassen met leuke extra’s.

Want jij bent onze VIP!

Bij een abonnement of order boven de 29,95€ betaal je helemaal niets. Het is gratis bezorging, kosteloze bezorging. Je betaalt nada.

Alle zendingen na uw eerste bestelling komen niet in aanmerking voor retournering, terugbetaling of annulering nadat ze in rekening zijn gebracht.

We accepteren graag retouren op zowel nieuwe als nieuw geopende Smyle Brush Mints binnen 14 dagen na bezorging. Stuur een e-mail naar hello@wesmyle.nl met het onderwerp RETOUR, zodat we je kunnen helpen.

Helaas kunnen we uw oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetalen en bieden we geen uitwisselingen voor onze producten. We accepteren alleen ongeopende en licht gebruikte producten. We behouden ons het recht voor om te beoordelen of een geretourneerd product enigszins wordt gebruikt.

Retourzending is niet voor rekening van de klant in het geval dat uw producten naar ons worden geretourneerd. De klant is vrij om te kiezen welke verzendmethode het voordeligst is, we vragen alleen de naam en het ordernummer in het pakket toe te voegen om vertragingen te voorkomen.

We zullen geen restitutie verlenen voor een verzoek dat Smyle meer dan 14 dagen na de datum van originele verzending heeft ontvangen. We bieden ook geen restitutie voor geretourneerde producten die beschadigd zijn als gevolg van verkeerd gebruik, onzorgvuldigheid, verkeerde behandeling, ongeval, misbruik of ander abnormaal gebruik.

Geen probleem, lossen we op. Mail ons op hell[email protected] en we nemen contact met je op om het op te lossen.

Natuurlijk, je kunt gewoon losse Tandpasta Tabs kopen op Smyle.

De coole opslagfles kun je zeker los kopen, kijk maar in onze shop! De travel kit kun je helaas niet los kopen.

Dit is gewoon niet waar. In de EU wordt naar schatting 42% van het plastic afval gerecycled. Dit betekent dus dat bijna 60% niet wordt gerecycled. De rest wordt verbrand – waarbij het CO2 emissies veroorzaakt – of komt terecht op vuilnishopen of in onze oceanen.

MAAR VOOR TANDPASTA TUBES GAAT ZELFS DIE 42% NIET OP.

De meeste tandpasta tubes zijn gemaakt van verschillende lagen plastic, al dan niet rond een dun laagje aluminium. Deze mix van verschillende materialen maakt het onmogelijk en onrendabel het te recyclen. Dus dit gebeurt ook niet.

En buiten de Europese Unie wordt het verhaal alleen maar slechter.

Daarnaast: als Nederland exporteren wij ons afval ook nog eens naar buiten de EU. En dan telt het mee als verbrand afval, terwijl dit vaak helemaal niet het geval is. Check ook dit artikel van de Plastic Soup Foundation of dit artikel van Trouw. Pastic afval inzamelen en zogenaamd recyclen is niet zo’n milieuvriendelijke praktijk als iedereen denkt. Het beste is geen plastic gebruiken daar waar het kan.

Dat is geen probleem, je kunt onze Tandpasta Tabs ook los kopen. Ook zullen wij je op tijd proberen te herinneren om bij te bestellen, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Laten we het vergelijken. Met een tube tandpasta kun je 1 maand poetsen. 

De kwalitatief goede ‘reguliere’ tandpasta’s waarmee wij ons vergelijken, zijn al snel €5 – €6 per tube. 

Ons abonnement voor 1 persoon kost elke vier maanden € 23,96. Je betaalt dus € 5,99 per maand. 

Je krijgt dan een excellente tandpasta, die onafhankelijk getest is (gebeurt bij de reguliere tandpasta’s vrijwel nooit meer), met gratis thuisbezorging, inclusief een cool gratis glazen bewaarflesje, een travel kit bij je proefperiode cadeau en leuke extra’s omdat jij onze VIP bent.

En neem je meer abonnementen voor je gezin of huishouden, dan krijg je meer korting. Je maandbedrag kan dan dalen naar €4.49 per maand. 

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten. Als je ons dan vergelijkt met natuurlijke tandpasta’s, dan  variëren die qua prijs van €6 tot €15. 

Kortom, Smyle is medium geprijsd, biedt vele extra’s en is volstrekt duurzaam.

En het belangrijkste: je voorkomt dat elke maand 1 plastic tube op stortplaatsen of in onze oceanen beland!

Onze producten

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, geen sulfaten, parabenen, allergenen, kleurstoffen of welk ander schadelijke stof dan ook. Check ook https://wesmyle.nl/ingredients

Jazeker. Wij willen impact maken door bij goede mondverzorging het gebruik van plastic uit te bannen. Meer dan 90% van de mensen poetst met fluoride. Daarom hebben wij ook een fluoride variant ontwikkelt. Voor ieder wat wils.

Een standaard refill package bevat 125 Tandpasta Tabs, genoeg voor twee maand twee maal per dag poetsen.

Een standaard refill package bevat 50 Tabs.

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, geen sulfaten, parabenen, allergenen, kleurstoffen of welk ander schadelijke stof dan ook. Check ook https://wesmyle.nl/ingredients

Ongeveer 170 Tandpasta Tabs in de storage bottle die je online kunt krijgen

Een Mouthwash flesje bevat 50 Tabs.

Het is heel simpel! Als eerste: bewaar ze luchtdicht in ons flesje of in een andere luchtdichte verpakking. Als je dan wilt poetsen, is het heel simpel:

  1. Crush de Tandpasta Tabs met je tanden
  2. Brush 2 minuten met een tandenborstel
  3. Smyle!
  4. En doe dat twee maal per dag!

Je gebruikt de tabletjes super eenvoudig. Kauw er even op, laat het 30 seconden lekker rondgaan in de mond en laat de magie haar werk doen. Er is geen water bij nodig! Doorslikken kan geen kwaad, beter is uitspugen, daar is het voor gemaakt.

In principe niets. Ze kunnen wat zachter worden doordat ze vocht uit de lucht opnemen. Dit kan voor de werking geen kwaad, maar het beste voor een optimale poetservaring is ze in ons flesje of een andere verpakking luchtdicht te bewaren. Doe ze per Tandpasta tab verpakking van 125 stuks in ons flesje en laat de andere verpakking dicht zitten, totdat de eerste tabs bijna op zijn en vul ze dan bij. 

Nee, wij zijn faliekant tegen dierproeven.

NEE. Onze Tandpasta Tabs zijn niet veilig voor dieren. Ze bevatten namelijk ingrediënten, die goed zijn voor onze tanden, maar schadelijk kunnen zijn voor b.v. honden. Houd alsjeblieft de tabs ver weg van je dierlijke metgezellen.

De meeste mensen gebruiken een Tandpasta tablet per poetsbeurt. Maar als je er meer wilt gebruiken, dan kan dit ook, geen probleem. Dat is gewoon 100% veilig.

Van Bamboo! Bamboe is de snelstgroeiende plant ter wereld en groeit van nature na het oogsten, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën of pesticiden.

Het bevat natuurlijke antibacteriële, schimmelwerende en geurwerende eigenschappen, dus bamboe is hygiënisch en biologisch afbreekbaar!

Hoe zit het met de panda’s? We gebruiken Moso-bamboe die tot 28 meter hoog wordt, dus de bladeren zijn buiten het bereik van een panda. We houden van panda’s!

De haren zijn BPA-vrij, gemaakt van nylon 6. We proberen de haren te vervangen door natuurlijke alternatieven, maar dit is het beste wat we tot nu toe kunnen bereiken.

Gemiddeld gebruiken mensen die tweemaal daags poetsen elke maand 1 tube tandpasta. Met Smyle bespaar je elke maand 1 plastic tube van onze afvalovens, stortplaatsen of oceanen.

Dit is volkomen veilig en onschuldig. Door de vitamine C in onze Tandpasta Tabs kunnen die na een tijdje een verkleuring met gelige vlekken geven. 

Dit doet niets af aan de werking.

Het belangrijkste bestandsdeel in tandpasta is fluoride. Onze tandpastatablet bevat de maximale hoeveelheid van 1450 parts per million fluoride. Tandartsen vinden dit geweldig! De fluoride zorgt ervoor dat tandbederf voorkomen wordt en dat het glazuur minder snel oplosbaar is.

Daarnaast gebruiken wij hydroxyapatite, dat is een lichaamseigen ingredient. Je tanden bestaan er al uit het grootste deel uit! Dit remineraliseert en beschermt net als fluoride, maar het dicht ook de superkleine kanaaltjes naar je zenuwen in je tanden, waardoor het helpt tegen gevoeligheid. En omdat het tand-eigen materiaal is, en je tanden van zichzelf wit zijn,  worden je tanden er dus ook witter van!

Naast fluoride en hydroxyapatite hebben wij bij de samenstelling een zo goed mogelijke brede mondverzorging voor ogen gehad. Het tegengaan van tandvleesproblemen, tandbederf en het verzorgen van een frisse en schone mond stond daarin voorop.

Op dit moment zit er 1450 ppm in onze Tandpasta tabs. Fluoride zorgt ervoor dat de tanden beschermd blijven.

We hebben ook Tabs zonder fluoride.

De tandpasta tabs zijn een Nederlands product. De producten worden verpakt en klaargemaakt door sociale werkplaatsen en gerelateerde sociale werkgelegenheidsprojecten.

Jazeker, onze tandpasta tabs voldoen aan alle nationale EU en internationale regels. Aanvullend worden onze tandpasta tabs geproduceerd conform GMP en ISO 22000 certification criteria.

De tandpasta tabs bieden excellente tandverzorging, net zoals reguliere tandpasta doet. En daar eindigt de overeenkomst. We gebruiken GEEN plastic tubes, microplastics en slechte chemicals als sls.

 

Tandpasta tabs bestaan nog maar kort. Daarom kent vrijwel niemand ze. Daarnaast smaken de meeste verschrikkelijk slecht en zijn ze heel duur en moeilijk te vinden. Onze tabs smaken juist erg goed en bieden excellente tandverzorging voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren andere tab-partijen andere oral care producten nog steeds in plastic. Wij vermijden elk plastic.

Tubes bestaan uit verschillende lagen plastic, vaak gedrapeerd om een dun laagje aluminium, besmeurt met tandpastaresten. 

Recyclen is daarmee technisch vrijwel niet mogelijk en al helemaal niet economisch haalbaar.

Er zijn nu een klein aantal tandpasta tubes die claimen wel recyclebaar te zijn. De tandpasta industrie wil de komende jaren ook stap voor stap overstappen naar recyclebare tubes. Een voorbeeld is Colgate. Maar daarmee los je de CO2 uitstoot van de productie van het plastic en de minimaal 1.5 miljard tubes die in ons milieu verloren gaan niet mee op.

Recyclebaar plastic wordt trouwens vaak eerder verbrand dan gerecycled, helemaal als de olieprijs zo laag is dat je goedkoper nieuwe kunt maken.

Dat zie je bij tubes, maar ook bij andere plastics.

Dus, je kunt maar beter helemaal geen plastic gebruiken.

Je kunt ze totnutoe online via Smyle kopen en bij bedrijven als Ekoplaza, Marqt, deonlinedrogist.nl, Pieter Pot en Picnic. We zijn ondertussen ook gestart om ze te verkopen via andere drogisterijen en supermarkten. Zodra we daar uitbreiden, laten we je het weten.

Ja, dat zijn ze. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en volkomen onschadelijk.

We raden echter niet aan om Tandpasta tabs te geven aan kinderen onder de 6 jaar.

Dat komt omdat kinderen van die leeftijd of ouder baat hebben bij 1450 ppm fluoride in de tabs. Jongere kids kunnen beter minder fluoride gebruiken, 1000 ppm of minder. Hier gaat Smyle nog mee komen.

Onze Tandpasta Tabs vallen verder uiteen in contact met vloeistoffen. Wilt u uw kinderen onder de zes jaar onze reguliere tabs geven – wat we dus in principe afraden – zorg er dan wel voor dat ze goed kauwen, just to be sure. 

Smyle heeft 2 varianten, met en zonder fluoride. De variant met fluoride is het advies om niet door te slikken. De variant zonder fluoride kan wel doorgeslikt worden.

Je hebt genoeg aan 2 Tandpasta Tabs per dag. Dus je hebt er maar heel weinig nodig als je gaat reizen, super handig.

Jazeker!

Wij leveren eenmalig bij een abonnement een cool glazen flesje, een sieraad voor je badkamer. Die kunnen we na vullen met de tandpasta tabs uit de refill verpakking, die gemaakt is van papier. Deze is super licht en volledig recyclebaar. Een maand poetsen vraagt 65 tandpasta tabs, die wegen samen 32 gram incl. recyclebare verpakking. Een volle 75 ml tandpasta tube weegt 109 gram, inclusief al het niet-recyclebare niet-afbreekbare plastic. Smyle is dus lichter in het transport, wat altijd beter is

Het beste is om de tandpasta tabs luchtdicht te bewaren in onze glazen bewaarfles of in een ander luchtdicht flesje of doosje.

Als niet alle tabs in de glazen bewaarfles passen dan is het van belang dat de overige tabletten in de navulverpakking op een koele en droge plek worden bewaard.

Het beste is om de Mouthwash Tabs luchtdicht te bewaren in onze glazen bewaarfles of in een ander luchtdicht flesje of doosje.

Als niet alle Tabs in de glazen bewaarflesje passen dan is het van belang dat de overige tabletten in navulverpakking op een koele en droge plek worden bewaard.

Onze Mouthwash Tabs bevatten Sorbitol, natriumbicarbonaat, xylitol, yeast, acacia senegal gom, citroenzuur, cocamidopropyl betaïne, mentha arvensis blad olie, magnesiumstearaat, menthol, stevioside, mentha piperita olie, camellia sinensis bladextract, silica, limonene.

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, geen sulfaten, parabenen, allergenen, kleurstoffen of welk ander schadelijke stof dan ook. Check ook https://wesmyle.nl/ingredients

Onze service, verzending, retour en refund policies

Je kunt ons bereiken via [email protected], via Facebook & Instagram.

Wij zijn 24/7 open en proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Ons streven is om alle bestellingen voor 17.00 hr in Nederland de volgende dag bezorgd. Alles na 17.00 hr wordt een dag later bezorgd. Helaas komt het nu voor dat de bestellingen door de drukte er wat langer over doen, we vragen om jullie begrip.

Bestellingen buiten Nederland, maar in Europa worden in deze turbulente tijden binnen 5-15 werkdagen bezorgd.

Bij een abonnement of order boven de 19.95€ betaal je helemaal niets. Het is gratis bezorging, kosteloze bezorging. Je betaalt nada.
Is jouw order kleiner dan 19.95€ koop je wat extra tandenborstels of betaal 3,49€.

We hopen dat onze Tandpasta tabs je bevallen! Als je echter niet tevreden bent, kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je Tandpasta Tabs (of eerste abonnementsbestelling) mailen op [email protected] , zodat we je kunnen helpen.

Alle navullingen of abonnementszendingen die na je eerste bestelling zijn besteld, komen niet in aanmerking voor retournering, terugbetaling of annulering nadat ze in rekening zijn gebracht. Tandenborstels van Smyle bamboe komen sowieso niet in aanmerking voor teruggave.

We accepteren graag retouren op ongeopende Smyle Tandpasta Tabs binnen 14 dagen na bezorging. Geopende Tandpasta tabs-pakketten worden niet geaccepteerd. Stuur een e-mail naar [email protected] met het onderwerp RETOUR, zodat we je kunnen helpen.

Helaas kunnen we uw oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetalen en bieden we geen uitwisselingen voor onze producten. We accepteren alleen nieuwe producten.

Retourzending is niet voor rekening van de klant. De klant is vrij om te kiezen welke verzendmethode het voordeligst is. We vragen alleen de naam en het ordernummer om in het pakket te worden opgenomen.

We zullen geen restitutie verlenen voor een verzoek dat Smyle meer dan 14 dagen na de datum van originele verzending heeft ontvangen. We bieden ook geen restitutie voor geretourneerde producten die beschadigd zijn door verkeerd gebruik, onzorgvuldigheid, verkeerde behandeling, ongeval, misbruik of ander abnormaal gebruik.

Bulkbestellingen of bestellingen van meer dan € 100 komen niet in aanmerking voor retourzending, maar zijn onderworpen aan aanvullende evaluatie door het Smyle-team.

Geen zorgen, dat nemen wij voor onze rekening. Mail ons op [email protected], dan nemen we contact op en regelen het.

Wij gebruiken alleen post die door de brievenbus past, bezorgd door de postbode. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je tabs te kunnen ontvangen.

Wij maken geen gebruik van pakketverzending, omdat dit veel minder duurzaam is èn het van je vraagt om thuis te blijven, wat onhandig is.

Sorry, dat doen we niet. Vinden we niet zo duurzaam.

Wij bezorgen in principe alleen in Europa.

Je kunt je adres op elk moment bijwerken via je account pagina. Als je bestelling naar een oud adres is verzonden, neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder. E-mail ons op [email protected] zodat we ons best kunnen doen om u te helpen! Zorg ervoor dat je je verzendgegevens altijd up-to-date houdt op je account pagina.

Internationale bestellingen kunnen douane- en / of invoerrechten in rekening brengen bij levering van het product.

Let wel; dit staat los van het bedrag dat je op onze site voor het product betaalt. Let op, Smyle heeft geen controle over deze kosten en kan daarom het bedrag niet inschatten. Aangepast beleid varieert enorm, dus neem contact op met je lokale douanekantoor voor meer informatie.

Ons bezorgproces begint zodra je betaling is geaccepteerd en bevestigd. Dit betekent helaas dat er geen wijzigingen kunnen worden aangebracht in een bestelling nadat deze is geplaatst. Er kan echter net genoeg tijd zijn om je bestelling volledig te annuleren. Mail ons dan zo snel mogelijk op [email protected] met het onderwerp “ANNULEREN”, samen met je volledige naam en ordernummer, en we komen er asap op terug!

Dit kunnen we helaas nog niet aanbieden.

Nou, dit verwacht je waarschijnlijk niet, maar thuisbezorging kan zelfs juist duurzamer zijn dan lokaal shoppen.

Toen wij waren begonnen met Smyle, was bezorging een van de eerste dingen waar we naar hebben gekeken. Omdat wij een goed duurzaam product ook op een verantwoorde wijze bij onze klanten willen krijgen. En dat vraagt natuurlijk energie en brandstof.

We zijn er toen dieper ingedoken. Volgens deze MIT study, is online shopping in zijn algemeenheid meer duurzaam dan als je uit een fysieke winkel koopt. Dat leggen we uit.

Allereerst, een fysieke winkel weet niet precies hoeveel van een product er steeds verkocht wordt, waardoor er een flinke voorraad moet worden aangehouden in centrale magazijnen en in fysieke winkels, meestal rondgebracht door vrachtwagens. Een online winkel verstuurt het naar 1 centraal magazijn, waar het blijft totdat het feitelijk wordt besteld. Daarmee worden onnodige reisbewegingen en electriciteitskosten van magazijnen en reizen beperkt.

Veel mensen gaan boodschappen doen met de auto. Dit is zeer milieu-onvriendelijk. Lopend, fietsend of met het openbaar vervoer, dat scheelt wel!

De doos waar onze goederen in vervoerd worden is ook een factor. Wij verzenden onze tabs alleen in doosjes en enveloppen die door een brievenbus passen, die gerecycled of te recyclen zijn en op geen enkele wijze plastic bevatten.

En dan hebben we het over de postbode. Die rijdt zijn ronde al, vrijwel altijd op de fiets en lopend. Wij liften bij hem mee. Super duurzaam en met veel minder CO2 emissies dan andere vervoersvormen.

Als je iets laat thuisbezorgen in een pakketje, dan rijdt er een busje naar je adres. Dat is veel minder duurzaam.

Al met al: als je in een auto naar de winkel gaat, dan is het minder duurzaam dan tabs thuis laten bezorgen. Lopend, fietsend of met het openbaar vervoer naar de winkel gaan, is ongeveer net zo duurzaam als je Smyles thuis laten bezorgen.

 

Wat vervelend dat je een klacht hebt, wij zijn er om die op te lossen en naar de toekomst te voorkomen. Stuur een berichtje naar [email protected] met in het onderwerp het woord ‘KLACHT’. Wij proberen dit binnen 48 uur zo snel mogelijk op te lossen.

Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel

Je verwijdert tandplak beter met een elektrische tandenborstel en daardoor blijft je tandvlees gezonder. Een elektrische tandenborstel is zo gemaakt dat je deze goed op je tanden en kiezen kunt plaatsen om goed te poetsen. Ook is de juiste poetsbeweging er al in geprogrammeerd. Een ander voordeel van een elektrische tandenborstel is dat deze een kleine kop heeft. Met een kleine kop kom je makkelijker op moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van je achterste kiezen.

Ook bij gevoelige tanden of tandvlees kun je gewoon poetsen met een elektrische tandenborstel. Hiervoor kun je de speciale standen op de tandenborstel gebruiken ‘Gentle’ en ‘Sensitive’.

Voor het beste persoonlijke advies adviseren wij om dit aan jouw eigen tandarts te vragen.

Ja, dat is geen enkel probleem. Elektrisch poetsen blijkt veilig en effectief. Soms zelfs effectiever dan poetsen met een gewone tandenborstel. Je hoeft niet bang te zijn dat je de slotjes van de tanden af poetst.

Spoel de opzetborstel na elk gebruik af met schoon water om tandpastaresten en ziektekiemen te verwijderen. Het is belangrijk om koud water te gebruiken, warm water kan namelijk de haartjes beschadigen. Daarna is het belangrijk om de tandenborstel rechtop te laten drogen. Bacteriën zijn namelijk dol op vochtige plekjes.

We adviseren om elke 2 maanden de opzetborstel te vervangen, net als bij een gewone handtandenborstel.

Uiteraard ligt dit eraan hoe vaak en lang je jouw tanden poetst, maar gemiddeld hoeft de elektrische tandenborstel maar 3 á 4 keer per jaar opgeladen te worden. Dit kun je doen met het USB oplaadstation.

De batterij wil graag 10 uur aan de lader liggen om er weer helemaal tegenaan te kunnen.

De Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel heeft 5 standen. Namelijk; Cleaning, Whitening, Polishing, Gentle en Sensitive. Al deze standen maken gebruiken van de Sonisch poetstechniek.

KIES DE POETSMODUS DIE BIJ JOU PAST:

Clean

Soepele en nauwkeurige reiniging van je gebit, zoals alleen de Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel dat kan.

Whitening

Verwijdert vlekjes en zorgt voor zichtbaar lichtere tanden.

Polishing / Polijsten

Hiermee kun je je voortanden ophelderen en polijsten. Door de powerknop ingedrukt te houden kun je het polijsten eerder stoppen, al naar gelang je eigen behoeften.

Milder mode (beginner mode)

Als je overstapt van een analoge of ouderwetse elektrische borstel kun je hiermee beginnen om je tandvlees zachtjes gezonder te masseren en de tanden toch een excellente reiniging te geven. 

Sensitive mode

Voor de gevoelige tanden die best wat extra zachte aandacht verdienen, maar ook goed schoon willen worden.

Door simpel achter elkaar op de knop te drukken, een kind kan de was doen!

De Elektrische Tandenborstel is gemaakt van recyclebaar PC materiaal. De Elektrische Tandenborstel is één geheel en wordt geleverd met het USB oplaadstation en 1 opzetstukje.

Het is een lithium type batterij. Lees hier meer over in onze manual!

Goed nieuws, dat kan! Zolang je er voor zorgt dat je de tandenborstel goed afdroogt na gebruik.

Onze elektrische tandenborstels zijn gemaakt door onze partner in China.

De opzetborstels zijn speciaal ontworpen in een combinatie van bamboe en maïszetmeel en zijn biologisch afbreekbaar. De haren zijn gemaakt van de castor boom, we hebben hiervoor gekozen omdat het alternatief varkenshaar is en daar worden wij niet zo blij van.

Je bespaart al 88% van al het plastic! Helaas zit er nog een klein plastic onderdeel in de borstel waardoor deze niet geheel te recyclen is. Voor nu moet je de opzetstukjes nog bij het restafval gooien. We doen ons uiterste best om hier een alternatief voor te presenteren.

Druk hard, maar met beleid, het opzetborsteltje op de Elektrische Tandenborstel.

Om er voor te zorgen dat jij zo min mogelijk plastic verbruikt hebben wij een speciaal opzetborsteltje ontworpen voor de Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel. Daarom is het niet mogelijk andere opzetborstels te gebruiken in combinatie met onze Elektrische tandenborstel.

Op dit moment helaas nog niet, we werken hard om deze zo snel mogelijk aan te bieden!

De opzetborstels zijn gemaakt door onze partner in China.

Wil je voor gemak gaan, kies dan voor een Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel met een abonnement. Dit houdt in dat je iedere 4 maanden 2 nieuwe Bamboe opzetborstels thuis gestuurd krijgt, per 2 maanden 1 nieuwe opzetborstel. Bijna hetzelfde als het Tandpasta Tab abonnement!

De automatische incasso gaat per 4 maanden en is het totale bedrag van de tandpasta tabs en de opzetborstels.

Je kunt op elk gewenst moment het abonnement opzeggen, doe dit binnen jouw account omgeving of door ons een mail te sturen naar [email protected].

Als je het abonnement hebt afgesloten, krijg je levenslange circulaire garantie. Mocht de elektrische tandenborstels opeens niet meer goed werken, stuur ons dan een mail naar [email protected]. Dit geldt bijvoorbeeld alleen als de batterij of het trilmechanisme het opeens niet meer (goed) doet, niet als de elektrische tandenborstel is gevallen. 

Als er contact is geweest, dan krijg je van Smyle een locatie waar je de kapotte e-brush naartoe kunt sturen. Stuur je eigen naam mee, dan weten we van wie de e-brush is geweest. De kosten van de retourlevering naar Smyle zijn voor jouw rekening. Zodra de kapotte e-brush binnen is, versturen we je gratis een nieuwe. Wij recyclen dan je oude e-brush.

Als je voor het eerst met de Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel poetst kan het even wennen zijn. Net zoals het poetsen met Tandpasta Tabs. Daarom biedt Smyle aan dat je 60 dagen mag proberen. Ben je toch niet tevreden, stuur ons dan een mail naar [email protected].

Onder de garantie vallen alleen de problemen wat betreft de batterij en het mechaniek. Tandenborstels die zijn gevallen, zoek zijn e.d.  vallen buiten de garantie.

Als je de Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel hebt aangeschaft zonder een abonnement, dan krijg je 2 jaar garantie. Het is dan mogelijk om de Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel binnen twee jaar terug te sturen bij mankementen. Wel vragen wij je deze terug te sturen in de originele verpakking.

Dat is zeker mogelijk, binnen 60 dagen krijg je gegarandeerd je geld terug. Wel graag terugsturen in de originele verpakking.

Copyright @ 2023, Smyle.

0
    Mijn Winkelwagentje
    Winkelwagen is leeg