HOW TO USE: WHITENING KIT

whitening

Smyle’s assortiment wordt steeds breder! Wij hebben namelijk onlangs aardig wat nieuwe producten gelanceerd waaronder de Whitening Pro tabs, Sensitive Pro tabs, Salty Fresh tabs EN nu ook een Whitening Kit! Krijg een stralende, wittere glimlach met de Whitening Kit van Smyle. Met natuurlijke en effectieve formule zie jij al gauw de mooiste resultaten! Lees verder om erachter te komen hoe de Kit werkt.

De Whitening Kit van Smyle

De nieuwe Whitening Kit van Smyle biedt een professionele whitening, zonder de agressieve chemicaliën en de vaak bijkomende tandgevoeligheid. Smyle maakt gebruik van de meest recente whitening innovatie genaamd PAP (phtalimidoperoxycaproic acid). In combinatie met andere actieve ingrediënten in de Smyle gel zorgt dit ervoor dat je tanden tot wel 7 tinten witter worden in slechts 10 dagen, met een dagelijkse toepassing van 15 minuten.

Hoe het werkt

Lees de volgende instructies voor de beste resultaten (voor de refills volg je stappen 2-7):

Stap 1:

Vorm het mondstuk (de tray). Houd de tray bij het lipje vast en dompel gedurende 10-15 seconden in water bij een temperatuur van 80° C totdat het vervormbaar is. Dompel het lipje niet onder en wees voorzichtig en houd je vingers te allen tijde uit het water. Schud de tray om het resterende water te verwijderen en plaats de tray voorzichtig en snel in de mond op de bovenste of onderste tanden (dit zal je niet verbranden). Gebruik je vingers en tong om de tray naar je tanden te vormen. Sluit je mond en zuig de lucht en het vocht naar buiten, waardoor je een betere indruk van je tanden krijgt. Doe dit voor 30 seconden. Als je niet tevreden bent, herhaal de procedure met dezelfde tray. Als je tevreden bent met de pasvorm, spoelt het dan af met koud water en verwijder het lipje met een schaar. Zorg ervoor dat er na het afknippen geen uitstekend stukje overblijft. Let op: Bewaar de trays op kamertemperatuur en uit de buurt van direct zonlicht om de vorm te behouden.

Stap 2:

Poets voor elke behandeling je tanden voorzichtig zonder tandpasta.

ALLE WHITENING PRODUCTEN

NIEUW PRODUCT

Teeth Whitening Kit

Bekijken
35% KORTING

E-BRUSH + WHITENING KIT

€99 was €154,99

Bekijken

Stap 3:

Aanbrengen in je mond: Breng een dunne lijn gel rond de binnenkant van de tray aan, van de ene naar de andere kant. Plaats de tray op de tanden die je wilt bleken. Zowel de bovenste als onderste rijen tanden kunnen tegelijkertijd worden gewit.

Alternatieve toepassing met je vinger: Reinig je handen, breng een druppel gel aan op de vingertop. Breng vervolgens de gel op je tanden aan door de gel voorzichtig met je vinger op de tanden te wrijven die je wilt bleken. Plaats vervolgens het mondbakje op de rij tanden die je wilt bleken, beide rijen kunnen tegelijkertijd worden gebleekt.

PROBEER DE WHITENING KIT

NIEUW PRODUCT

Teeth Whitening Kit

Bekijken

Stap 4:

Laat 15 minuten op je tanden zitten. 

Stap 5:

Verwijder bitje na 15 minuten.

Stap 6: 

Poets je tanden nogmaals zonder tandpasta. 

Stap 7:

Herhaal de behandeling eenmaal daags gedurende 10 dagen of totdat je tevreden bent met de resultaten.

Voor het beste resultaat

• Drink tot 4 uur na de behandeling geen fruit sapjes, thee, koek of andere gekleurde dranken. 

• Tanden bleken wordt niet aangeraden voor personen jonger dan 18 jaar.

• Als je zwanger bent of borstvoeding geeft neem dan eerst contact op met uw huisarts. 

• Houd alle producten en accessoires voor het bleken van tanden buiten het bereik van kinderen en dieren. Bewaar op een koele, droge plaats, uit de zon. 

• We raden je aan om de Smyle Teeth Whitening gels binnen 6 maanden na opening te gebruiken.

Zo gebruik je de Teeth Whitening Kit van Smyle

Heb jij hem al geprobeerd?

Wil jij ook een stralende en wittere glimlach? Klik dan hier!