We geven 10% korting aan alle nieuwe klanten

Kortingscode automatisch toegepast bij afrekenen

TIJDELIJK: €20 korting met abonnement + levenslange garantie

Elektrisch poetsen Duurzaam Heruitgevonden

Start nu met plasticvrije mondverzorging van Smyle

Wat onze klanten zeggen!

LEVENSLANGE GARANTIE

Omdat we zoveel vertrouwen hebben in onze bamboe elektrische tandenborstel, krijg je levenslange garantie met een Smyle abonnement

60 DAGEN PROBEREN

Je mag de sonische tandenborstel zelfs 60 dagen op je gemak proberen, zonder dat je ergens aan vast zit

DUURZAAM

Elektrisch poetsen is effectief poetsen! En nu kan dit eindelijk duurzaam door onze unieke features!

  • 3-4 x per jaar laden = super zuinig
  • Bamboe opzetstukjes
  • Levenslange garantie voor eindeloos hergebruik.

*SMYLE ABONNEMENT UITGELEGD

GEWELDIGE
BATTERIJ DUUR!

1 KEER OPLADEN

TOT 3-4
MAANDEN
POETSEN!

TANDARTSEN EN ACTIVISTEN HEBBEN DE BORSTELHAREN GOEDGEKEURD

De zachte borstelharen verwijderen vlekken van het tandoppervlak en zjin
veilig voor tandvlees en tanden.

Door te kiezen voor deze bamboe opzetborstels gebruik je 88% minder plastic dan bij een reguliere opzetborstel.

SUPER SLIMME TECHNOLOGIE

ER ZIJN 5 POETSSTANDEN

Die allemaal werken met de 4 maal 30 seconden timer. Voor de bamboe elektrische tandenborstel.

CLEAN

Soepele en nauwkeurige reiniging van je gebit

WHITENING

Verwijdert vlekjes en zorgt voor zichtbaar lichtere tanden

POLISHING

Ideaal om het oppervlak van je tanden glad te maken

MILD

Als je overstapt van een analoge of ouderwetse elektrische borstel kun je hiermee beginnen om je tandvlees zachtjes gezonder te masseren en de tanden toch een excellente reiniging te geven.

SENSITIVE

Voor de gevoelige tanden die best wat extra zachte aandacht verdienen, maar ook goed schoon willen worden

SMYLE VS THEM

SMYLE

THEM

VIBRATIES PER MINUUT
38.000
32.000
1 CHARGE
DURATION
Tot 4 maandan
2 weken
OPZETBORSTELS
Bamboe
Plastic
(Boo, plastic!)
RETURN POLICY
60 dagen
proberen
30 dagen
return policy
GARANTIE
Levenslange
garantie

(met Smyle abonnement)

1 jaar garantie
PRIJS
€ 74.99
€119

AL MEER DAN 350 TANDARTSEN SUPPORTEN EN SAMPLEN SMYLE

&
MEER DAN 50.000 TEVREDEN KLANTEN!

WIE IS SMYLE

Smyle levert sinds 2020 excellente en duurzame mondverzorging. Zij biedt een breed palet van mondverzorgingsproducten, van tandpasta tabs (zonder plastic tubes) tot plastic-vrije floss, tot duurzame elektrische tandenborstels.

Smyle werkt samen met honderden tandartsen en heeft de Academie van Tandheelkunde Amsterdam als testpartner. De tandpasta tabs van Smyle zijn ook te vinden bij Jumbo, ETOS, AH, Holland & Barret en vele andere winkels.

NOG NIET TOE AAN EEN NIEUWE ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL?

MAAR WIL JE WEL STARTEN MET DUURZAAM ELEKTRISCH POETSEN?

Check dan onze bamboe opzetborstels voor Philips Sonicare tandenborstels. Zo kun je toch al beginnen. Bij andere merken is dit helaas nog niet mogelijk.

NOG
VRAGEN?

WE HELPEN JE GRAAG!

VEELGESTELDE VRAGEN

Jazeker, de Smyle Sonic e-brush is ook los te bestellen. 

Bij een abonnement krijg je levenslange garantie op de e-brush incl. oplader. Je kunt maximaal 2 maanden pauzeren. Doet de e-brush het niet meer, dan krijg je een nieuwe opgestuurd en kun je ons de oude terugsturen. Valschade en schades als gevolg van onzorgvuldig gebruik kunnen we helaas niet meenemen. Maar bij normaal gebruik don’t worry, we’ve got you covered!

Ja, dat zijn ze. 

Er zijn tal van onderzoeken die wetenschappelijk hebben aangetoond dat elektrisch poetsen beter is. Sterker nog, elektrisch poetsen leidt tot 20% minder tandbederf.

Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat een goede mondzorg ook leidt tot een betere algehele gezondheid. Dus als je elektrisch wilt gaan poetsen, absoluut doen! 

Sonische technologie kun je vergelijken met de beweging die je maakt met een ouderwetse handtandenborstel.

Het verschil is dat een sonische elektrische tandenborstel met haar ovale opzetborstel al in één poetsbeurt ruim duizend poetsbewegingen meer maakt. De borstelharen trillen met zo’n hoge snelheid dat je tot diep aan de tandvleesrand het vastzittende tandplak weghaalt. Daarnaast ontstaan er door de trillingen microbelletjes water die zelfs tussen je tanden reinigen en een fris gevoel in je mond geven.

Je beweegt de sonische tandenborstels tijdens het poetsen heen en weer over je tanden. Dankzij de ovale vorm van de borstelkop is het tand oppervlak namelijk al volledig bedekt.

Je beweegt de borstelkop door iedere zone van je mond en de trillende borstelharen doen de rest. Deze techniek lijkt dus erg op die van een handtandenborstel.

Poets je voor het eerst sonisch met een een Smyle tandenborstel, dan kun je ook rustig beginnen met de Mild functie, dan kun je rustig beginnen en even wennen.

Nee, die hebben we (nog) niet. Bamboe als materiaal loopt tegen zijn grenzen aan bij roterende/mechanische bewegingen, dus dat zijn we nog verder aan het bekijken. Verschillende onderzoeken laten trouwens zien dat sonisch poetsen net zo goed werkt als roterend/mechanisch poetsen.

Nee dat hoeft niet. Je kunt prima een e-brush nemen zonder dat je met tandpasta tabs poetst. Combineren kan natuurlijk altijd.

De haartjes van de bamboo brush head set zijn gemaakt van olie van de castor boom (=de wonderboom). Dus van natuurlijke oorsprong.

Deze bomen groeien op plekken waar geen landbouw plaatsvindt en kunnen op dorre gronden groeien. 

Tandartsen adviseren zachte haren, dus wij gebruiken ook zachte haren in onze opzetborstels.

Als je de haren eraf knipt en het plastic binnenstukje eruit haalt, is die 100% biologisch afbreekbaar. Helaas kunnen bamboe opzetborstels nog niet zonder deze delen (bij geen enkele bamboe opzetborstel van welk merk ook – dat is fysiek onmogelijk). Maar vergeet niet, je bespaart al het meeste plastic dat er mogelijk is, namelijk 88% t.o.v. plastic opzetborstels!

Ondanks dat het merendeel van de bamboe opzetborstel van bamboe is gemaakt (en dus al 88% plastic bespaard), kan die nog niet helemaal – zonder extra handeling – gerecycled worden. De borstelharen en het plastic binnenstukje in de borstel maken dat je dit nog niet bij je tuinafval kunt meegeven. Als je de borstelharen afknipt en het plastic binnenstukje uit de borstel haalt, dan kan dit wel! Dan is de borstel 100% biologisch afbreekbaar.

Copyright @ 2023, Smyle.