We geven 10% korting aan alle nieuwe klanten

Kortingscode automatisch toegepast bij afrekenen

OP WEG NAAR HET B CORP-CERTIFICAAT

|

Hier op kantoor is de sfeer altijd goed, maar de laatste tijd hangt er wel een extra positieve buzz in de lucht. We zijn namelijk hard op weg naar het zogenaamde B-Corp certificaat. Bedrijven met dat label hebben simpel gezegd bewezen dat ze hun hele bedrijfsvoering duurzaam inrichten en dat ze winsten inzetten voor milieu en maatschappij. Nederlandse bedrijven als Dopper, Tony’s Chocolonely, en Wetransfer gingen ons al voor. Volgens de verplichte self-assessment, uitgevoerd onder professionele begeleiding van een B Corp partner, voldoen we aan de voorwaarden. Nu is het een kwestie van geduld, de certificering kan wel 9 tot 12 maanden duren. 

Over B Corporation

B Corp is een keurmerk dat sinds 2006 wordt uitgegeven door B-lab, een Amerikaanse non-profit. Europese landen kunnen zich sinds 2015 ook inschrijven. B lab kijkt of een onderneming aan verschillende hoge eisen voldoet. Niet alleen de producten, de gehele bedrijfsvoering wordt beoordeeld op vijf kernpunten: duurzaamheid, arbeidsrecht, transparantie, klanten, gemeenschap. Met het certificaat laat een bedrijf zien dat naast winst ook mens, milieu, en maatschappij prioriteiten zijn. En dat is precies waarom B Corp heel goed bij ons past. De waarden die zij beoordelen, zijn namelijk de redenen dat wij Smyle hebben opgericht. Dus staan wij samen met andere ondernemingen popelend in de rij om een B Corp te worden en onszelf in alle transparantie te bewijzen. 

“B Corps gebruiken hun winsten en groei om een positieve impact te hebben op hun werknemers, gemeenschappen, en het milieu.”

Een brede Smyle

Wij werken iedere dag hard om manieren te vinden waarmee we meer positieve impact kunnen maken voor ons, jou én de wereld. Het is inmiddels een cliché, maar er is echt geen planeet B. Daarom proberen wij met onze producten en initiatieven zoveel mogelijk mensen positief te stimuleren om betere, gezondere, duurzamere keuzes te maken. Zo zijn we samen wat liever voor de planeet en komen er steeds meer en betere alternatieven in het Smyle assortiment. Recent kwamen daar bijvoorbeeld de floss en het mondwater bij. Als we allemaal een bijdrage leveren, ook al is het een kleine, kunnen we samen langer met een brede Smyle genieten van de wereld. Dat wil jij toch ook?

Copyright @ 2022, Smyle.

1
  • Item added to cart
Mijn Winkelwagentje

Al 806.454 plastic tubes bespaard!

Order nu en bespaar tubes.

Smyle - Bewaarflesje
Prijs per Unit: 5,99
- +

    Calculate Shipping
    De verzendopties worden bij het afrekenen geüpdatet.

    Fijn dat je er weer bent.

    We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.