TIJDELIJK: Gratis whitening kit (TWV €59,99) bij E-brush + 50% korting 2e brush
Based on 503 reviews
90%
(455)
9%
(44)
1%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
C
Starterset - Abonneer & Bespaar (20%)
C.D.
Fijnere smaak

Hallo, ik gebruik sinds 2022 tabs. De smaak is sterker geworden, niet verkeerd. Goede tip om flesje even open te laten staan.
Fijn dat ik ook geen last van aften heb (net als bij Zendium)
Ik ben benieuwd naar de elektrische borstel, maar heb in 2021 nieuwe gekocht (Braun), dus om nu al te vervangen voor die mooie bamboe borstel is niet duurzaam.
Passen jullie Philipsborstels op mijn Braun Oral-B?

Hi Christel,

Fijn om te horen dat onze tandpasta tabs goed bevallen! Wij hebben 2 soorten opzetborstels, 1 is exclusief voor onze eigen Smyle elektrische tandenborstel en de ander is geschikt voor Philips Sonicare.

Helaas hebben wij op dit moment geen opzetborstels die op een Braun tandenborstel passen, maar ik zal je verzoek doorgeven binnen ons team!

Niet helemaal in verhouding

De tandenborstels zijn stevig en mooi vorm gegeven. Met de kleurtjes zijn ze goed uit elkaar te houden.
De verhouding tussen het borstel deel en vasthou deel is echter niet in verhouding.
Een iets grotere borstel deel zou fijner poetsen.
De borstel haren mogen ook wel iets harder aangezien die na verloop van tijd toch altijd nog zachter worden.
Hier blijven we dus toch nog even op plastic tandenborstels.

Hi Nicolien,

Ik zal jouw feedback doorgeven aan de juiste afdeling! Hopelijk kunnen wij dan in de toekomst ook jouw tandenborstel vervangen voor een plasticvrije versie!

Heb je al eens gekeken naar onze elektrische tandenborstel?

W
Refill
Wim
Al bijna een jaar zeer tevreden!

Verbeter de wereld begin bij jezelf. Ok met dit idee zal ik toch ook maar eens beginnen. Stapje voor stapje.
Via BNR gekomen bij dit product. Dit ga ik maar eens proberen.
Eerste keer was wennen. Na 2 dagen was het al normaal.
Tot de vakantie kwam. En ik me tabs was vergeten. Dan maar weer tijdelijk die plastic tube.
Ik verzeker je, dit was pas raar! Zo veel schuim, rare smaakjes en me tanden voelde niet schoon. Hier werd me het pas echt duidelijk.
Ik wil niet meer zonder dit product.
Op naar de volgende stap.

a
Starterset - Abonneer & Bespaar (20%)
annemieke
goed gevoel poetsen

Een hele tab is vrij veel voor mij, ik gebruikte ook altijd maar heel weinig tandpasta, maar je kan ze prima door midden bijten en de volgende keer de andere helft gebruiken!
Het betekent wel dat het abonnement helemaal niks is voor mij, misschien is het een idee om mini tabs te maken? Ik heb mooie gladde tanden en geen last van mijn tandvlees, uit angst toch nog af en toe sensitive tandpasta uit een tube gebruikt, stond toch nog in de kast.... Fijn om zo simpel bij te dragen aan een beter milieu! 🙂

Hi Annemiek,

Fijn om te horen dat het bevalt, Ik zal jouw suggestie aan ons team voorleggen!

Gelukkig is een abonnement niet verplicht en kan je bij ons ook een losse aankoop doen of je kan terecht bij één van onze retail partners!

C
Starterset - Abonneer & Bespaar (20%)
Cindy
Even wennen maar daarna zeer tevreden

De eerste dagen had ik de neiging om op de tabs te kauwen en ze binnen te slikken zoals snoepjes. 🙂 Gelukkig went het snel en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben van het resultaat. Na het poetsen heb ik een fris gevoel en zeer gladde tanden. Mijn overgevoelig tandvlees reageert niet op de tabs zodat bloedend tandvlees achterwege blijft. Top ! (en de gedachte dat we bijdragen aan een beter milieu is zeer zeker ook fijn.)

Hi Cindy, dank voor je fijne review. Geweldig zoals je het gewenningsproces beschrijft. Fantastisch dat de Smyle tandpasta tabs zo goed bevallen!

H
Starterset - Abonneer & Bespaar (20%)
H.C.
Poetsen met een goed gevoel!

Ik heb de complete set, dus ook de mondwater tabs. Het is inderdaad even wennen om op een tabletje te kauwen. Daarna genoeg schuim, niet te zoet zoals bij tube tandpasta en gladde, schone tanden. Daarna een mondwater tab dat een superfrisse smaak geeft. Top!! Een klein minpuntje: de haren vsn de bamboe borstel zijn te zacht.

Dank je voor je lieve review, Han. Ik heb dit even voor je aangekaart en blijkbaar komt er (maar dat mag ik je nog niet in detail vertellen, aangezien dit een verrassing is) een oplossing hiervoor binnen twee weken en een hele mooie! Dus hou vooral onze promoties en webshop in de gaten!

D
Starterset - Abonneer & Bespaar (20%)
D.
Top tandpasta, prijs abonnement niet voordelig

Fijne tandpasta, wil niet anders meer. Jammer dat de prijzen van de abonnementen online niet voordelig zijn. 2 mnd voor 11,99 is 5,99 per mnd. Bij de Albert Heijn koop ik voor 1 maand voor 5,25. Alleen voordeliger als je het jaarabonnement neemt, maar waar laat je dan al die zakjes? Ik blijf dus trouwe klant, maar dan wel via AH.

Dank je voor je lieve review en blij dat je gelukkig bent met de tabs. Deze prijs is enkel wanneer je het voor twee maanden proef besteld. Je zit dan onder de drempel van gratis leveren en betaald dan hiervoor. Wanneer je boven 19.95 euro uitkomt is levering gratis en dan krijg je inderdaad wel wat meer tabletjes, maar ook geleverd, je hoeft nergens heen om het zelf op te halen en je hebt altijd in huis!

Poetsen poetsen poetsen….

Ben eigenlijk best kritisch wat te gebruiken voor het onderhouden
van m’n gebit.
Via een collega erop geattendeerd dat er ook een andere manier ipv de traditionele tubes tandpasta bestaan!
Bammmmm meteen om dus!
Even wennen de manier van kauwen op een tablet.
Maar ik wil niets anders meer….
Schoner- frisser- minder schuim-en veel minder zoet dan de gewone
pasta uit de tubes.
Heb tijd tandpasta zonder fluoride gebruikt, maar m’n tandarts zag dat en raadde aan om toch weer met fluoride te gebruiken.
Vandaar ik de tabletjes met neem.
Om af te sluiten een kleine kritische noot:
Keuze van de tandenborstels is handiger als dat zou kunnen
in Soft - Medium - Hard . Nu geen keuze te maken- te zachte gekregen.
En de tandfloss breekt veel te snel af tussen kiezen
met een pincet de losse afgebroken stukjes eruit peuteren is GEEN succes!

Dank je, Enno voor je gedetailleerde review. Fijn dat de tandpasta tabs zo goed bevallen en dat je vol onze minder plastic missie ondersteund!. Jouw kritische opmerkingen waarderen we ook zeer en zullen we meenemen in de ontwikkeling en verbetering van onze producten.

J
Smyle - Tandpasta tablet navulverpakking
Jesper van
Degelijk

Degelijke tandpasta, alleen jammer dat de receptuur een tijdje geleden is aangepast waardoor de tabjes beter schuimen. Niet nodig voor goede tandpasta. Verder tevreden over de zonder fluoride optie en het plasticvrije

Fijn dat je zo tevreden bent met onze tabletjes. Ik begrijp je schuim opmerking volledig, ik denk dat het voor veel mensen wat wennen was zonder schuim. Daarom hebben we de tabs aangepast hieraan, zodat het gemakkelijker is voor mensen om mee te doen en minder plastic te gebruiken. We zijn nog steeds nieuwe formules en smaken aan het testen. Ik heb het doorgegeven aan ons productontwikkelingsteam.

Sceptisch

In het begin was ook ik erg sceptisch hier over, had het product gezien in de winkel en later als “te veel” reclame. De actie van 14 dagen uitproberen besteld. Het was even wennen met het gebruiken, normaal kauw je niet op je tandpasta maar ergens anders op haha. Na een week begon ik toch te merken dat bepaalde gedeeltes van mijn tanden gevoelig werden en ben ik toch over gestapt die dag op de oude vertrouwde tandpasta. Dit een paar dagen aangehouden en daarna toch weer over gestapt op Smyle. Ondanks het enorme knoei boel ben ik tevreden over het product. Van mij mag er alleen iets meer frisheid aan gegeven worden, deze trekt snel weg.

Dank je voor je enthousiaste review. Het is altijd eerst even wennen, ik had dat de eerste keer zelf ook. Omdat je de tubes met tandpasta en welk gevoel en welke smaak die geven gewend bent. Helaas is veel van die smaak chemisch en niet alles wat lekker smaakt zo goed/gezond voor ons. Uiteindelijk is dit de betere keuze voor jouw gezondheid en de natuur.

K
Smyle - Tandpasta tablet navulverpakking
Kim Vromans
Had ik eerder moeten doen!

Op het begin was ik sceptisch, hoe kon dit nou beter zijn dan mijn vertrouwde tandpasta waar ik geen allergische reactie (slieren en witte draden van in mijn mond kreeg). Uiteindelijk nadat de reclame op 1 dag 5x voorbij was gekomen de gok gewaagd, voor die paar euro..

Zojuist mijn bestelling ontvangen via de brievenbus en gelijk geprobeerd. Het voelt ontzettend raar, het schuimt niet en voelt aan alsof je met niets anders als speeksel poetst. Dus na het poetsen gelijk naar de spiegel gelopen om het verschil te bekijken.

1. De witte aanslag (vermoedelijk tandplak) die altijd op mijn tandvlees blijft zitten is in één keer weg. Bij normale tandpasta blijft dit zitten en moet ik met een schone tandenborstel dit wegpoetsen.
2. Mijn snijtanden onder zijn vrij lang, waardoor ze dus ver achter mijn onderlip zitten. Deze waren na poetsen met een SmyleTab, geheel schoon.
3. Mijn tong is gelijk een heel stuk schoner (ik ben een roker) en de vieze aanslag van roken is van mijn tanden na één keer poetsen verdwenen.

Kortom, ik heb gewoon het idee alsof ik net bij de tandarts ben geweest en heel mijn mond weer fris en fruitig is. Heb wel een nadeel ondervonden, nouja.. nadeel.. als je tandvlees begint te bloeden lijkt het veel meer doordat het niet opgenomen word in het vele schuim van normale tandpasta.

Zeker een aanrader voor de mensen die twijfelen. Ik heb zojuist mijn volgende bestelling al gedaan met onder andere de mondwater tabs.

Dank je voor je mooie, gedetailleerde review! We zijn erg verheugd met het succes van de tabletten. Fantastische dag gewenst, Wesmyle

R
Smyle Familieverpakking
Romy Vogel
Super service.....🍀

Ik had behoorlijk zitten knoeien met de bestelling en had voor 3 personen besteld in plaats van, voor één. Ik heb geloof ik 6 keer gemaild en kreeg steeds ,razendsnel en vriendelijk, een oplossing aangedragen. En dat gaat dan over de service maar ik vind de tabs ook heel fijn om mee te poetsen! Echt super.
En dan te bedenken dat er geen plastic nodig is. Ik ben er heel erg blij mee. Trouwens ook met de happy soap!!! 🍀💥👏😁

Hi Romy,
Fijn dat alles opgelost is en bedankt voor de mooie review!

Fris

een frisse smaak

Dank je, Ab, voor je feedback en flexibiliteit! Wij vinden het erg fijn dat je ons steunt.

Nooit gedacht

Nooit gedacht nog iets te vinden wat én mij helpt met de gevoeligheid vanwege mijn tanderosie én witter glazuur geeft.( Waar glazuur weg is wordt niet wit helaas). Maar een heel schone mond gekregen, en het is te zien. Ook tussen de tanden schoner. Ik ben zo tevreden dat ik voor een abonement ga!

Dat doet ons goed om te horen! Dank je voor je gedetailleerde waardering.

Je moet ermee leren omgaan. Breekt wel makkelijker dan andere tandflos

Kan het ook verkocht worden zonder de glazen dispenser? Nu is het jammer dat ik iedere keer weer een glazen flesje met metalen dop weggooi.

Hi Henk,

Ja dat is ook mogelijk! Je kan het beste even mailen naar hello@wesmyle.com, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn!

Y
14 DAGEN TRIAL ABONNEMENT
Yvonne Molkenboer
Doen!

Al na de eerste keer poetsen met Smyle-tabletje wilde ik mijn tube tandpasta weggooien.

Goed bezig Yvonne, ga zo door!

Fantastisch

Ik geloofde er niet echt in had al zoveel geprobeerd niks hielp
Toch aangeschaft
Ik zou niet anders meer willen
Heb geen ontstoken tandvlees meer mijn tanden en kiezen zijn niet meer gevoelig mijn tanden zijn witter en voelen de hele dag glad aan geen tandsteen meer
In 1 woord gezegd fantastisch 😃

Hi Carla,

Dan kan ik niets anders zeggen dat wij dit ook fantastisch vinden !

glazen flesje of potje

Op zich niet verkeerd, een glazen buisje of flesje, in plaats van plastic. Maar dat moet je dan natuurlijk niet op de badkamervloer laten vallen. Is er niet iets te bedenken van karton?

Hi van Sijl, dank je wel voor jouw opmerking! Ik heb jouw tip doorgestuurd naar ons product development team, zij gaan kijken wat we hier aan kunnen doen!

F
SMYLE Overstap Pakket
FJ
First impression is great - update -

I ordered the gift pack as a little starter pack for myself without the need to subscribe straight away. I did not try the tablets yet but already like the quality and design of the products. Unfortunately the travel box does not contain the smyle logo and already has some damage that's why I only give four stars.

I will definitely try to catch the elf baby though 😄

Update: after my review I prompt received a replacement for the damaged travel box. Great customer service. I also now had the time to try out the tablets. I agree with some other costumers about the increased saliva production. But overall the result is good. The brush is too soft for my liking, but that's probably a subjective point.

Hi Franziska, it is so nice to read that you like our design! Too bad that there has been some damage during the delivery, we are working hard to optimise the packaging to prevent such damage in the future! Have a lovely day 🙂

L
Smyle - Tandpasta tablet navulverpakking
Lotte
Prima

Toch maar aangeschaft na een reclame in een podcast (Teun en Gijs vertellen alles). De tandpasta doet wat hij moet doen, en ik maak het ook zeker op, maar toch ga ik hierna verder kijken naar andere tandpasta tabletten. De tandpasta heeft een onaangename stevia-nasmaak en bij mij loopt er ook tandpasta/speeksel uit mijn mond.

Hi Lotte,

Wat leuk dat je onze tabs hebt geprobeerd! We zijn druk bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe formule en deze verwachten we in de loop van de zomer 🙂

Super!!

Na veel reclame op sociale media, toch een proefpakketje besteld. Vanaf het eerste gebruik fan!! Ik hoef niet te wennen, het is lekker fris en ik help de natuur, wat wil je nog meer?! Ik blijf de tabs gebruiken, 100% tevreden en 100% fan 🙂

Hi Stefanie! Wat enorm leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dat maakt ons enorm blij! Fijne dag gewenst 🙂

Even wennen

Ik vind het idee achter Smyle super goed en ga er dan ook mee door. Maar na 2 weken ben ik er nog niet helemaal aan gewend. De smaak is prima! Ik blijf echter last houden van meer tandpasta/speeksel dat uit mijn mond loopt bij het poetsen. Ook als ik geen water op de tandenborstel doe. Ik vind dit niet fijn. Dus als daar nog wat aan gedaan kan worden, zeer graag.

H Marjan! Bedankt voor je review! We zijn continu bezig om onze producten te verbeteren en nemen jouw feedback zeker mee!

Schonere tanden en nog minder plastic

Flosdraad die net zo goed is als andere merken die ik gewend ben maar dan zonder plastic. Top 🙂

Dat tovert een grote SMYLE op ons gezicht !

Bestelling graag zonder fluoride

Ik kan blijkbaar mijn abonnement voor april niet meer wijzigen. Zouden jullie svp Zonder Fluoride willen toesturen. Ik gebruik het namelijk samen met mijn kinderen. BVD.

Hi Kirsty,

Graag helpen we je verder! Zou je een mailtje willen sturen naar hello@wesmyle.com met jouw gegevens en ordernummer? Dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je aanpassen!

Een stralende dag gewenst en bedankt voor de mooie review!

Warme groet, Lotte

F
SMYLE - Abonnement
Femke Bijlsma
gewoon top

ik ben super blij. In het begin even wennen omdat je minder schuim in je mond hebt. Ik vind de nieuwe frisse smaak erg fijn. Top product. Super makkelijke manier om wat voor de toekomst van onze kinderen te doen. Het abonnement is ook erg handig, ik hoef nooit meer op te letten of ik tandpasta moet kopen. De kinderen vinden het ook erg leuk dat ze elke keer een tandpasta snoepje krijgen.

0
  Mijn Winkelwagentje
  AL 4.745.049 PLASTIC TUBES BESPAARD!
  Winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Bon gebruiken