SMYLE BIJ HOLLAND & BARRETT

Het tijdperk van de speurtocht naar Smyle in fysieke winkels is voorbij. Smyle is inmiddels bij steeds meer winkels te verkrijgen en sinds kort ook bij Holland & Barrett. Logisch, gezien zij zich focussen op natuurlijke gezondheidsproducten, en laat dat net zijn wat wij bij Smyle hoog in het vaandel hebben. Over onze producten krijgen wij enthousiaste reacties. Holland & Barrett is erg tevreden met onze producten en staat altijd open voor onze nieuwe innovaties van Smyle.

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett staat bekend als een specialist in natuurlijke gezondheid. De winkel is opgericht in 1870 en is dus al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt. Zij hebben wel meer dan 1600 winkels in totaal, waarvan 235 winkels in Nederland en België.

En met trots kunnen wij zeggen dat we in alle 235 winkels van Holland & Barrett staan! Wij zijn mega blij met onze samenwerking en hopen natuurlijk op een samenwerking met meerdere winkels. Samen werken we aan een gezonde en plasticvrije toekomst!

‘’Holland & Barrett is blij, de plastic vrije en kwalitatieve hoogstaande producten te kunnen toevoegen aan het assortiment. We zien dat er steeds meer vraag is naar gezonde, plasticvrije producten.’’

Hermen Bruins, Holland & Barrett

Alsof Hermen al die tijd opzoek was naar Smyle 🙂

Wij blijven natuurlijk hard werken aan het inspireren van andere winkelketens. Om ervoor te zorgen dat jij straks gemakkelijk jouw Smyles overal kunt halen zonder er over na te denken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3729-768x1024.jpg
Onze toffe Smyle producten in de Holland & Barrett
– de Kinkerstraat, Amsterdam

Neem jij ook een bezoekje bij de H&B om zelf jouw eigen Smyles te halen? Beweeg die beentjes, haal een frisse neus en op naar de winkel! We zijn niet te missen!