SMYLE IS EEN GECERTIFICEERDE B CORP!

B Corp

Smyle is nu officieel B Corp! Als bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, hebben we altijd ons best gedaan om een positieve invloed te hebben op de maatschappij en het milieu. Door onze B Corp-certificering kunnen we deze inspanningen verder versterken en ons aansluiten bij een groeiende gemeenschap van bedrijven die zich inzetten voor verantwoord ondernemen. We zijn trots om deel uit te maken van deze beweging en om ons in te zetten voor een betere toekomst voor iedereen.

Wat is B Corp eigenlijk?

B Corp is een wereldwijde beweging van bedrijven die zich inzetten voor het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij en het milieu. Het is een certificering die bedrijven kunnen behalen door te voldoen aan strenge normen voor sociale en milieu-impact, transparantie en verantwoordingsplicht. B Corp-certificering is een erkenning van bedrijven die verder gaan dan winstmaximalisatie en zich inzetten voor het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen. Samen met andere gecertificeerde bedrijven in verschillende sectoren en landen is B Corp uitgegroeid tot een krachtige wereldwijde beweging die bijdraagt aan de opbouw van een economie die werkt voor iedereen.

‘’We won’t stop until all business is a force for good.’’

Onze missie om een ​​duurzame en gezonde toekomst te creëren

Elke dag werken we hard om manieren te vinden om positieve impact te hebben op onszelf, onze klanten en de planeet. Het is vaak gezegd, maar het is waar: er is geen alternatief voor onze planeet. We willen daarom met onze producten en initiatieven zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om betere, gezondere en duurzamere keuzes te maken. Op die manier kunnen we samen een positief verschil maken en ons Smyle assortiment blijven uitbreiden met steeds meer en betere alternatieven, zoals onze nieuwe Sonische Elektrische Tandenborstel en Smyle Kids Tandpasta Tabs. Als we allemaal een kleine bijdrage leveren, kunnen we samen genieten van een betere wereld met een breder Smyle assortiment.

Het proces

Het B Corp-proces was niet gemakkelijk, maar het was zeker de moeite waard. We hebben onze bedrijfsprocessen en impact geëvalueerd en verbeterd waar nodig. We hebben geleerd dat het certificeringsproces ons helpt om verder te gaan dan de basisvereisten voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en dat we hierdoor ook een positieve impact hebben op ons bedrijf en de wereld om ons heen.

Op weg naar een betere wereld!

We zijn erg enthousiast over de toekomst van Smyle als een gecertificeerd B Corp en kunnen niet wachten om te zien hoe we nog meer positieve verandering kunnen teweegbrengen. Doe jij mee?