Smyle lanceert nieuwe tandpastasmaak op verzoek van haar fans: Citrus Mint

Duurzame innovatie mondverzorging vrij van chemicaliën

  • Deze Limited Edition combineert de vernieuwde smaak met plastic en microplasticvrije tandpasta in tabletvorm 
  • Smaak ontwikkelt uit vraag eigen Community
  • Toewijding aan duurzaamheid en mondgezondheid opnieuw aangetoond

Amsterdam, 21 juni 2024 – Smyle, een pionier in duurzame mondverzorging, introduceert haar nieuwste innovatie: de Citrus Mint tandpastatabletten. Deze nieuwe smaak is speciaal ontwikkeld op verzoek van de Smyle-community en biedt een verfrissende en verkwikkende ervaring, zonder plastic en microplastics.

De nieuwe Citrus Mint tandpastatabletten combineren de bewezen effectieve kracht van Smyle met een vleugje Zuid-Europa en een tikje munt. Deze limited edition tabs zorgen voor een optimaal poetsresultaat, milde vlekverwijdering en bewezen effectieve werking, alles in een heerlijke frisse smaak die niet zuur is.


Eerste positieve reacties uit de Community

Gebruikers zijn enthousiast over de nieuwe smaak. Benjamin zegt: “Geeft een super schoon mondgevoel, heerlijk gladde tanden en is verfrissend.” Maria voegt toe: “Mijn tandarts raadde deze Citrus Mint tabs aan, ik gebruik ze nu ook. In één woord: top!” Deze positieve feedback onderstreept de tevredenheid en het succes van de nieuwe tandpastatabletten.

Duurzaam Leiderschap

Smyle blijft trouw aan hun missie om effectieve en duurzame mondverzorgingsproducten te leveren. “Onze nieuwe Citrus Mint tandpasta-tabletjes zijn ontworpen met zowel de gebruiker als de planeet in gedachten. We blijven ons inzetten voor een plasticvrije toekomst en zijn verheugd om deze verfrissende smaak aan ons assortiment toe te voegen,” zegt oprichter Almar Fernhout.

Over Smyle

Smyle biedt duurzame mondverzorgingsproducten die vrij zijn van plastic en microplastics. Hun innovatieve tandpastatabletten vormen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele tandpastatubes.

Citrusmint

NEW

TANDPASTA TABS – CITRUSMINT

Citrusmint

Bekijken