Smyle lanceert poetspil tijdens ADE

  • Smyle introduceert de ‘poetspil’, een ludieke variant op hun bekende poetstabletten.
  • Opening van de eerste Smyle x Five25 Dental Clinic valt samen met de start van het Amsterdam Dance Event.
  • Bezoekers krijgen tijdens de opening op 19 oktober een gratis zakje met de poetspil.

Amsterdam, 19 oktober 2023 – Ter gelegenheid van het Amsterdam Dance Event (ADE) en de opening van hun allereerste mondverzorgingspraktijk op de Keizersgracht, lanceert Smyle de ‘ADE poetspil’. De poetspil is een ludieke naam voor de reeds bestaande poetstabletten van Smyle.  Smyle vraagt hiermee op een ludieke manier aandacht voor mondverzorging zonder plastic in de vorm van een pil en zet met de eerste ‘Flagshipstore’ een nieuwe stap in hun missie om mondverzorging duurzamer en toegankelijker te maken. 

De opening van de mondverzorgingspraktijk in samenwerking met Five25 Mondhygiënisten en de lancering van de poetspil vallen samen met het Amsterdam Dance Event, waardoor bezoekers van het evenement de kans krijgen om de nieuwe praktijk en het product als eersten te ervaren. Almar Fernhout, mede-oprichter van Smyle, licht toe: “We zijn ontzettend enthousiast over deze dubbele lancering. Het is een unieke gelegenheid om zowel onze nieuwe praktijk als onze ludiek bedoelde poetspil te introduceren aan een breed publiek. We willen dat iedereen met een frisse adem en een stralende glimlach van het ADE kan genieten. Crush, Brush and Smyle”

Feestelijke opening met DJ

Om de opening van de nieuwe tandpastapraktijk en de lancering van de poetspil te vieren, organiseert Smyle een feestelijke pre-party op donderdag 19 oktober om 1900 uur. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt aan de Prinsengracht 699, Amsterdam zal een DJ voor de muzikale omlijsting zorgen. Bezoekers krijgen bovendien een gratis zakje met de nieuwe poetspil.

Ondersteund door tandartsen

De nieuwe tandpastapraktijk en de tandpastatabletten van Smyle worden actief ondersteund en aanbevolen door meer dan 1200 tandartsen. Deze professionals erkennen niet alleen de milieuvoordelen van Smyle’s producten, maar ook hun effectiviteit in de strijd tegen tandvleesproblemen.

Over Smyle

Smyle is een pionier in duurzame mondverzorging, met een missie om effectieve producten te leveren die zowel goed zijn voor de gebruiker als voor de planeet. Door innovatieve oplossingen zoals de poetspil te introduceren, streeft Smyle ernaar om de mondverzorgingsindustrie te transformeren, weg van plastic verpakkingen en schadelijke ingrediënten.