Smyle Wint de Zevende Editie van Coolest Dutch Brands!

Smyle heeft de prestigieuze Coolest Dutch Brands Award voor 2023 in de wacht gesleept! 🌟Daar zijn we geweldig trots op!

In een competitie met vele andere mooie duurzame merken heeft een vakjury van 60 vertegenwoordigers van top marketing en branding bureaus uit Nederland uiteindelijk Smyle aangewezen als winnaar!  

We staan nu in het rijtje winnende merken als The Good Roll | B Corp, Fairphone, Marcel’s Green Soap, VanMoof, The Vegetarian Butcher, en Naturalis Biodiversity Center Nederland. Geweldig! 

De reis naar de top begon in december 2023, toen uit een longlist de lijst met uiteindelijk 12 genomineerden werd samengesteld. Vervolgens heeft de Coolest Dutch Brands vakjury elk merk grondig beoordeeld in verschillende categorieën in verschillende meetings. Er werden schriftelijke vragen gesteld, sites en producten werden bekeken en er werd veel gepresenteerd en bediscussieerd in de voorrondes en halve finale.

Op 15 mei 2024 stond Smyle trots naast de andere finalisten Natuurhuisje en Willicroft. In een laatste powerpitch hebben de finalisten de resterende vragen van de jury naar beste kunnen beantwoord. Hierna stemden alle 60 leden individueel per categorie en heeft in een nek-aan-nek race Smyle uiteindelijk gewonnen!

Een quote: “Hoe echt ondernemerschap, flexibiliteit, durf, creativiteit en een daadwerkelijke interactie met consumenten een merk tot stand brengt met mega veel potentie voor de toekomst! (Marcel Verhaaf – Executive Creative Director SGK Arnhem)” 

We hebben dit niet kunnen doen zonder de steun van onze trouwe community, crowdfunders, Stichting Doen, onze huisbank Rabobank en ons geweldige team. 

Ook een shout-out naar onze medefinalisten en voormalige winnende merken voor de inspiratie. En speciale dank aan de Coolest Dutch Brands Vakjury van 2023/2024, sponsors en partners. Samen werken we met elke poetsbeurt aan positieve verandering. 

Voor een gezonde mond en een gezonde planeet.

Smyle’s favorieten

SONISCHE ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL

Blauw, wit & zwart

Bekijken
NIEUW PRODUCT

Sensitive Teeth Kit

Bekijken

TANDPASTA TABS – ORIGINAL

Freshmint

Bekijken
BUNDLE & BESPAAR TOT 25%

TANDPASTA TABS – STARTER KIT

Whitening Pro

Bekijken